Hajdúnánás Termál SC - nem hivatalos oldala
HAJRÁ MAGYAROK!
 
AJÁNLOTT BÖNGÉSZŐ
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
ADMIN - JANTEK ZSOLT
Jantek Zsolt
 
Hajdúnánás Termál SC
 
IFJÚSÁGI
 
SERDÜLŐ
 
Hajdúnánás Termál SC II.
 
SZURKOLÓK
 
SZURKOLÁS
 
VIDEÓK
 
Számláló
Indulás: 2007-11-15
 
Sportfejlesztési program 2013-2014
 
BEMUTATKOZÁS

  

Bemutatkozunk

 

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy szurkolói csoportunkat részletesen is bemutassuk. Kezdjük az elején. A Nánás Front mint fogalom már 2006 táján megfogalmazódott bennünk, de tagok híján 2008 januárjáig várnunk kellett tevékenységünk megkezdésével. Első „fellépésünk” Hajdúböszörményben volt, ahová a serdülős lányokat kísértük el egy fontos mérkőzésre. Ezután csak az őszi, Gyula elleni rangadón alkottunk maradandót. A 2009-es esztendőben már komolyabban vettük a dolgot, s a hazai mérkőzéseket egy kivételével végig szurkoltuk. Pénzhiány miatt csak egyszer látogattunk el más településre, viszont akkor igen tevékenyek voltunk. Mi csupán egy csepp vagyunk a szurkolói csoportok viharos tengerében. Vannak tőlünk hangosabbak, hatalmasabbak, szimpatikusabbak, és tevékenyebbek is, de mi így is jól érezzük magunkat! A Nánás Frontot tekintve az ultra csoport megfogalmazás nem helytálló, mivel ultrának lenni rang, amit ki kell érdemelni, ami azt jelenti, hogy bizonyos dolgokat pl. idegenbe utazás meg kell tenni a csapatért. Nekünk a nehéz gazdasági helyzet miatt erre igen ritkán nyílt lehetőségünk. Más honi csoportokkal jó kapcsolat kialakítására törekszünk, hisz egy vérből valók vagyunk.Minden tagunknak meg van a maga életről alkotott képe, és ez személyenként változó, de néhány dologban azonban mégis egyetértünk. Aki igazán ismer minket az tudja, hogy egy kellemes társaság, jó emberek közössége vagyunk. Aki nem ismer az jobb ha meg sem szólal. A leírtakat összegezve elmondhatjuk, hogy a Nánás Front nem pusztán szurkolói csoport, hanem egy bajtársi közösség is,ahol halál eset, vagy szerelmi csalódás esetén is támogatjuk szenvedő szurkoló társunkat.  Aki pedig nem próbálta még ki a szurkolást az ne nézzen miket idiótának. Mi így próbáljuk győzelemre segíteni csapatunkat, próbálunk hangulatot teremteni a mérkőzésen. Bírálás, és mocskolódás helyett, sokkal inkább tisztelni kellene minket. Szóval vonja le mindenki a következtetést ebből. Mivel még nem elemeztük Nánás Front elnevezést ,most térjünk rá erre is: Barcsa János Hajdúnánásról szóló könyvéből megtudhatjuk, hogy a Nánás az egy szláv elnevezés,mely hozzánk tartozót jelent,míg a frontnak cseh illetve szlovák nyelven sor a jelentése. Mivel kezdetben létszámunk csak a lelátó egyik sorát tudta megtölteni, és összefüggő elnevezést is akartunk, így maradtunk a mára jól ismert elnevezésnél, tehát Hozzánk tartozó (Nánás) Sor (Front)...

 

        

 
FORZA NÁNÁS!
 
Óra
 
LINKEK
 
CSAPAT LINKEK
 
SZURKOLÓI OLDALAK
 
TÁRSALGÓ
Játékosok, Nánás Frontosok, illetve más pozitív kritikával bírók írhatank!(A primitív megjegyzéseket lehetőleg kerüljük!)
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
ELÉRHETŐSÉGÜNK

nanasfront@freemail.hu

 
HÓNAP KÉPE
 
FIGYELEM!!!
 
OTTHONUNK

SOMORJAI LÁSZLÓ

VÁROSI SPORTCSARNOK

HAJDÚNÁNÁS

IRÁNYI U. 3.

 
VIDEO AJÁNLÓ


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

 
MP3


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!